Forum: SuRun English speaking RSS
Show user do not working correctly
Punny #1
Member since Aug 2012 · 1 post
Group memberships: Mitglieder
Show profile · Link to this post
Subject: Show user do not working correctly
Hello.

It is possilble to add users from domain group? like DOMAIN\<GROUPNAME>?
When I try it, first time is all OK, but when I save it and open setting management again no users are show, but run as administrator still working for users :) It is bug? ver 1.2.1.1B1

Thanks for any advices
Kay (Administrator) #2
User title: Weltverbesserer
Member since Nov 2007 · 1508 posts · Location: Magdeburg
Group memberships: Administratoren, Mitglieder
Show profile · Link to this post
Sorry for the late answer, i was on a vacation and after that I had to try first.

You can add domain users to the local SuRunners group with custom settings for each user, but no domain groups.
Using any (local or domain) groups with custom settings is not yet supported by SuRun.

SuRun will detect that users of "groups that are members of 'SuRunners'" are members of 'SuRunners'.
So you can use the default "Start as Administrator" etc. but you cannot have custom settings.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Page created in 35.7 ms (12.8 ms) · 44 database queries in 6.8 ms
Current time: 2019-09-17, 05:22:12 (UTC +02:00)